آیا می 5mm و کلیه سنگ را وادار به بیماری مزمن کلیه؟

آیا می توانم 5 میلی متر کلیه سنگ وادار به بیماری مزمن کلیه؟ آیا ممکن است برای دفع به طور طبیعی؟ این یک موضوع داغ در میان افرادی که در این وضعیت می باشد. حالا اجازه دهید ما را نگاه آنچه که کارشناسان در مورد آن گفت.

معمولا، برای برداشتن سنگ باید با توجه به محل، تعداد، اندازه، عملکرد کلیه از سنگ، که آیا ادغام اختلالات آناتومیک، چه به ادغام عفونت و حالت فیزیکی، و غیره را انتخاب کنید روش های عمل. اگر اندازه سنگ کمتر از 6mm و بدون هیچ گونه عفونت و انسداد است می توان آن را به طور طبیعی با نوشیدن آب بسیار دفع و انجام ورزش است. اگر اندازه سنگ است بین از 6mm​​-2cm است نیاز به انجام سنگ شکنی خارج. اگر آن را بیش از 2cm است، باید عملیات انجام برای درهم شکستن سنگ بزرگ است. اما اگر سنگ در حالب، سنگ نباید بیش از 5mm قبل از عمل. اما بدون توجه به آنچه، شما باید هر گونه تصمیم گیری قبل از تشخیص نمی کنند.

برای بیماران مبتلا به سنگ کلیه، رژیم غذایی نیز بسیار مهم است. معمولا هیچ غذاهای خاص را انتخاب کنید وجود دارد، آیا به یاد داشته باشید به نوشیدن آب بیشتر و جلوگیری از مواد غذایی زیر که مفید به مهار رشد آن خواهد شد.

هفت غذاهای که خوب برای بیماران مبتلا به سنگ کلیه نمی شود:

1. غذاهای مانند لوبیا خشک، اندام های داخلی، مخمر و جوانه خواهد کلسیم و اسید اوریک در ادرار را افزایش می دهد، بنابراین شما باید به جلوگیری از آنها را بخورند.

2. بیش از حد نمک مواد غذایی مانند غذاهای شور حجم ادرار کاهش خواهد یافت، که به دفع سنگ کمک کننده نیست.

3. giblets حیوانات در پورین که می تواند مقدار زیادی از اسید اوریک پس از سوخت و ساز بدن تولید هستند، بنابراین مناسب نیست برای بیمار به غذا خوردن برای مدت زمان طولانی.

4. لوبیا و اسفناج نیز دفع اسید اوریک در ادرار را افزایش می دهد، بنابراین همه آنها برای بیماران خوب نیست.

اگر شما سوال دیگر، لطفا به ما ایمیل. ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

آیا می 5mm و کلیه سنگ را وادار به بیماری مزمن کلیه؟

:: برچسب‌ها: بیماری مزمن کلیه، سنگ کلیه، آیا می توانم از 5mm کلیه سنگ وادار به بیماری مزمن کلیه ,
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 مرداد 1393 | نظرات ()